Ez történt a 34. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2018.május 7

Tegnap újabb fordulót rendeztek a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk nagyot küzdve egy pontot szerzett a Nyíregyháza együttese ellen, s ezzel megőrizte pozícióját a táblázaton. Ugyanakkor a mögöttünk állók ismét alaposan összekuszálták a szálakat …

A sereghajtó Sopron hazai veresége nem meglepetés a Gyirmót ellen, ám a Zete otthoni iksze a Kazincbarcika ellen igencsak kiverte a biztosítékot a kék-fehér drukkerek körében. A Szeged bravúros pontot szerzett Győrben, és a rossz formában lévő Szolnok is megúszta vereség nélkül a Vác vendégeként. Tovább folytatja jó szereplését a Mosonmagyaróvár, mely ezúttal az MTK-tól vett el pontot. A legnagyobb meglepetés Békéscsabán született, ahonnan a kiesés elől menekülő Budafok elhozta a három pontot. A Dorog hatpontos rangadón nyert Siófokon, míg a Budaörs idegenbe győzte le a Ceglédet.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Nyíregyháza 1-1, Sopron-Gyirmót 1-2, Zalaegerszeg-Kazincbarcika 2-2, Győri ETO-Szeged 0-0, Vác-Szolnoki MÁV 0-0, Mosonmagyaróvár-MTK 1-1, Békéscsaba-Budafok 0-1, Siófok-Dorog 0-1, Cegléd-Budaörs 1-2, Kisvárda-Soroksár 3-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020