Ez is megvan: Aqvital FC Csákvár-Győri ETO 3-1 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2018.április 11

Jó szereplés ide, tizennegyedik hely oda, nem ülhet babérjain csapatunk, már ma este újabb fontos bajnoki összecsapáson kell bizonyítani, helyünk van a másodosztályban. A győriek ellen 19 órakor kezdődő összecsapás eseményeit online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel azon szurkolóink, akik nem tudják a helyszínen buzdítani együttesünket.

A legutóbbi játéknapon, Békéscsabán letöltötte két meccses eltiltását vezetőedzőnk, így Szijjártó István ma este már ismét a kispadról irányíthatja játékosait. Mivel sűrített tempóban zajlanak a mérkőzések, a szakvezetőknek időnként muszáj “belenyúlniuk” a csapatokba. Ezúttal Szijjártó István és Szentes Lázár is több állandó kezdőjátékosát a kispadra jelölte. Így például Sándor György vagy a másik oldalon Magasföldi József is csak csereként várja a játékvezető kezdő sípszavát.

Aqvital FC Csákvár-Győri ETO 3-1 (1-1)

Csákvár, 400 néző, vezeti: Gaál Ákos (Iványi István, Legeza László)

Csákvár: Hermány – Horvat I., Tar, Dulló, Baranyai – Bokros – Sejben, Király B., Polonkai, Tamás – Bobál G. Edző: Szijjártó István.

Győr: Gyurákovics – Kovács K., Vadász, Debreceni, Rokszin – Bagi, – Beliczky, Szatmári L., Szánthó, Szimcsó – Daru. Edző: Szentes Lázár.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés: mi  tiszta fehérben, a vendégek tiszta zöld léptek pályára.

4.  perc: Szimcsó bal oldali beadását Daru ollózva akarta kapura rúgni, így oda lett a helyzet

5. perc: Beliczky tört be a tizenhatoson belülre a jobb oldalon, átpörgette a labdát a kivetődő Hermány felett, ám a kapuba tartó labdába középen Daru belepöckölt, így les miatt érvénytelenítette a találatot a játékvezető.

10. perc: Szánthó a csákvári térfél közepéről, a jobb oldalról emelt szabadrúgást a kapu elé, Hermány azonban biztos kézzel fogta.

16. perc: Bokros remekül tekert a tizenegyes pontra a jobb oldali vonal mellől, Király Botond elől Vadász az utolsó pillanatban csúsztatta ki a labdát.

19. perc: Tamás bal oldali szögletét Gyurákovics biztos kézzel húzta.

20. perc: Szimcsó a jobbösszekötő helyén csinált egy cselt visszafelé, majd 12 méterről ballal kapura lőtt, Tar azonban a léc fölé csúsztatta a labdát.

22. perc: A tizenhatos jobb sarkáról indulva Király csinált két cselt, majd ballal a hosszú sarokra tekerte a labdát, Gyurákovics azonban résen volt és vetődve hárított.

26. perc: Ezt megúsztuk: Szimcsó futotta le Horvatot a bal oldalon, mesterien tekert középre, érkezett Szánthó, de 5 méterről, senkitől sem zavartatva, kapásból a jobb sarok mellé lőtt.

32. perc: Tamás Nándort nagy versenyfutás után becsúszva szögletre szerelte Vadász. A belépőt követően fiatal játékosunkat le kell cserélni.

34.. perc: Tamás Nándor helyére Rétyi Tamás érkezett.

36. perc: Bobál Gergely tréfálta meg a győriek kapusát, a bal oldali szögletzászló közeléből kapura lőtte a labdát, Gyurákovics pedig a rövid saroknál bevédte a lövést, 1-0.

37. perc: Egy perc alatt megduplázhattuk volna előnyünket: Baranyai bal oldali beadását Bobál az ötös rövid sarkáról, tiszta helyzetből a kapu mellé pörgette.

44. perc: Óriási tűzijáték alakult ki a kapunk elől, nem tudtuk kivágni a labdát az ötösről, mely végül Tar Zsolt lábáról a bal alsó sarokba pattant, öngól, 1-1.

A játékvezető lefújta az első félidőt.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Egyből a kezdést követően Tar Zsolt kapott sárga lapos figyelmeztetést veszélyes játékért.

47. perc: Bobál meredek indításával Sejben tört kapura, éles szögből leadott lövését Gyurákovics szögletre ütötte.

54. perc: Rokszin bal oldali beadását Daru 5 méterről a kapu mellé csúsztatta.

57. perc: Bobál a kaputól 30 méterre, középen remek mozdulattal indította a mellette futó Rétyit, ám Rokszin az oldalvonalon kívülre tisztázott.

65. perc: Rétyi remekül emelt a kapu elé a jobb oldali szögletzászlótól, Polonkai Attila már bólintott volna középen, mikor Kovács kicsúsztatta előle a labdát.

66. perc: Bobál 50 méteres indítását Rétyi szépen készítette le a mellette érkező Horvatnak, aki a jobbösszekötő helyéről, 10 méterről a léc fölé bombázott.

69. perc: Polonkai 60 méteres labdájával Sejben egyedül robogott a győri kapura, ám addig várt a lövéssel míg Vadász utolárte és elpöckölte előle a labdát.

70. perc: Király bal oldali szögletét Bobál 8 méterről a jobb sarokba fejelte, 2-1. Cserél a Győr, Beliczky helyére Szabó Lukas érkezik.

77. perc: Mindkét csapat cserél: Sándor György érkezett Polonkai Attila helyére, míg a győri oldalon Darut Erdélyi váltja.

80. perc: Újabb kettős csere: Molnár Csaba érkezett Király, Magasföldi Szatmári helyére.

81. perc: Horvat jobb oldali beadását Bobál 3 méterről a kapu közepébe bólintotta, 3-1.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020