Méretes zakó után feltüzelt ETO érkezik

Szerzo:
Feltoltve: 2018.április 10

A huszonharmadik fordulóban elmaradt bajnoki mérkőzéseket hét közben, szerdán pótolják a másodosztályú labdarúgó bajnokság résztvevői. Csapatunk a nagy múltú Győri ETO gárdáját fogadja Csákváron. Az összecsapás holnap 19 órakor kezdődik, melyet Gaál Ákos dirigál, segítői Iványi István és Legeza László lesznek.

A győri zöld-fehérek nem titkolt szándéka, hogy a szezon végét a harmadik helyen zárják, ettől jelenleg három pontos lemaradásban vannak. Az elmúlt hetekben meglehetősen hullámzó formát mutattak Szentes Lázár tanítványai, hazai pályán nyertek, ám utolsó két idegenbeli mérkőzésüket elveszítették. Ráadásul három nappal ezelőtt, Tatabányán, a Budaörs ellen meglepően nagy különbséggel maradtak alul, öt gólt kaptak a Bognár György dirigálta vendéglátóktól.

Ismerve a klub vezetőit, Soós Imre sportigazgató, illetve Szentes Lázár vezetőedző nem ment el szó nélkül az 5-2-es “zakó” mellett, azaz egy alaposan feltüzelt, bizonyítani akaró együttesre számíthatunk a holnapi összecsapáson. Bár az ETO kerete a legfiatalabb az egész mezőnyben – tucatnyi húsz év alatti játékos áll a szakvezető rendelkezésére -, így is számos rutinos futballistát küldhet pályára szakmai stáb: Magasföldi József, Zamostny Balázs, Szatmári Lóránd, Vadász Viktor, Bagi István, Szatmári Zoltán, Debreceni András Gyagya Attila vagy éppen Beliczky Gergő jó néhány évet eltöltött a profi futball világában.

Ugyanakkor mégis egy kevésbé ismert játékos semlegesítése lehet a holnapi találkozó kulcsa. A mindössze 17 éves Szánthó Regő fiatalokat megszégyenítő bátor játékára – az NB I-es Balmazújvárosnak például két gólt is rúgott a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében -, jó értelemben vett szemtelenségére nagyon oda kell figyelnünk. Amennyiben hagyjuk szabadon fickándozni, komoly fejfájást okozhat. Sőt rajta kívül a 19 éves szélső, Szimcsó Viktor sebessége is okozhat riadalmat a kapunk előtt, ha túl messziről próbáljuk meg “kivenni” a játékból.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020