Vége: Aqvital FC Csákvár-Cegléd 2-0 (1-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2018.április 1

Ma késő délután. hazai környezetben lép pályára csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonnyolcadik fordulójában. A találkozó történéseit 17 órakor kezdődő online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel azon szurkolóink, akik nem tudnak jelen a találkozón.

Aqvital FC Csákvár-Cegléd 2-0 (1-0)

Csákvár, 500 néző, vezeti: Takács Tamás (Csatári Tibor, Hofbauer Roland)

Csákvár: Hermány – Horvat I., Tar, Kiprich D., Galambos – Sándor Gy., Bokros – Tamás, Király B., Oldal – Bobál G. Edző: Szijjártó István.

Cegléd: Mursits – Valkovszki, Nánási, Albert I., Farkas A. – Wild, G. Bíró, Nyilas, Damásdi – Hujber – Szilágyi P. Edző: Klausz László.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi tiszta fehérben, a vendégek pedig tiszta kék szerelésben léptek pályára.

3. perc. Oldal 18 méteres jobb lábas lövése a léc fölött hagyta el a játékteret.

8. perc: Nyilas Elek jobb oldali szögletét Galambos könnyedén kifejelte, de nem tudtunk belőle gyors támadást vezetni.

10. perc: Bokros 25 méteres lecsúszott lövése veszélyes szituációt teremtett a ceglédi kapu előtt, ám Király Botond nem tudta átvenni a váratlanul elé kerülő labdát és így az Mursits zsákmánya lett.

16. perc: Sándor indítása után Oldal cselezte le magát a jobb oldali alapvonalig, lágyan kapu elé emelt labdáját azonban Nánási kifejelte.

17. perc: Galambos átadása után Oldal került kecsegtető lövőhelyzetbe, a balösszekötő helyéről  eleresztett bombája azonban a léc fölött zúgott el.

19. perc: Tamás Nándor harcolt ki magának lövési lehetőséget a ceglédi tizenhatos előterében, 18 méteres jobb sarokra tartó lövését Mursits vetődve hárította.

21. perc: Most már szépen körbelőttük a ceglédi kaput. Sándor György a tizenhatos bal sarkáról nem sokkal tévesztette el a hosszú alsót.

25. perc: Bal oldali ceglédi szöglet után Oldal Tibor remekül iramodott meg saját térfelünk közepéről, majd a jobb oldalon futó Tamás elé passzolt, akit azonban Farkas becsúszva szerelt.

28. perc: Király Botond remek tempóban tolta meg a labdát  Albert mellett, aki csak buktatni tudta, a játékvezető habozás nélkül felmutatta a sárga lapot.

30. perc: Szemre is tetszetős támadás végén hajszál hiányzott a gólhoz. Galambos-Bobál-Oldal volt a labda útja, utóbbi 17 méterről úgy lőtt a bal sarok mellé, hogy a labda szinte leborotválta a kapufát.

32. perc: Horvat a jobb oldali sarokzászlótól remekül tekert a rövid sarok irányába, Bobált azonban Nánási megelőzte és szögletre mentett.

36. perc: Tar 40 méteres keresztlabdájával Oldal remekül állt be védője elé, aki csak fellökni tudta. Középről, 28 méterről elvégzett szabadrúgást Oldal a kapu mellé vágta.

39. perc: Oldal ezúttal a jobb oldali vonal mellől cselezte be magát a tizenhatoson belülre, éles szögből leadott lövését Mursits a rövid saroknál szögletre ütötte.

41. perc: Tamás bal oldali szabadrúgását Bobál lefejelte, a bevetődő Kiprich pedig a kapuba sodorta, 1-0.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

48. perc: Tamás meredeken felívelt szabadrúgását az ötös jobb sarkánál berobbanó Tar Zsolt elől az utolsó pillanatban csúsztatta szögletre frakas.

49. perc: Tamás jobb oldali szögletét Király Botond 5 méterről előrevetődve fejelte a jobb alsó sarokba, 2-0.

50. perc: Csere a vendégeknél: Wild helyére Kerekes érkezett.

51. perc: Horvat remekül szöktette a jobb oldalon megiramodó Tamást, fiatal játékosunk remekül emelt a kapu elé, Nánási a jobb kapufánál az utolsó pillanatban mentett szögletre.

54. perc: Először veszélyeztetett a Cegléd: Kerekes jobb oldali badását Szilágyi tiszta helyzetből nem tudta a kapuba csúsztatni.

55. perc: Kihagyott védelmünk: Kerekes a jobb oldalon kilépve egyedül vezethette a labdát Hermányra, aki azonban remekül lépett ki kapujából és bravúrral menteni tudott.

58. perc: Másodszor is cserélnek a vendégek: Hujber helyett Sándor István folytatja.

Ezt megúsztuk! Damásdi kapott remek indítást a jobb oldalon, a tizenhatos vonalán azonban át akarta emelni a labdát Hermány fölött, de nem találta el a kaput.

61. perc: Oldal 20 méteres lövését Mursits majdnem beejtette a bal alsó sarokba.

70. perc: Bobál kínálta fel lövésre a labdát Sándornak, aki 20 méterről megcélozta a jobb alsó sarkot, nem sokat tévedett.

73. perc: Tamás jobb oldali beadás után előbb Király, majd Bobál lőtt kapura, de a ceglédi védők mindannyiszor belevetődtek a labda útjába.

75. perc: Cserél csapatunk: Oldal helyére Sejben érkezett.

76. perc: Tamás jobb oldali szöglete óriási helyzetben találta Bobált, de centerünk késlekedett a lövéssel, így oda lett a lehetőség.

77. perc: Bobál mesterien ugratta ki Tamás Nándort, akit a tizenegyesponton becsúszva szerelt Nánási, ám fiatalunk a belépő után ápolásra szorult.

78. perc: Harmadszor is cserélnek a vendégek: Valkovszki helyére Virág érkezett.

80. perc: Cserél csapatunk: Király Botond helyett Mészáros Dávid folytatja a játékot.

81. perc: Tamás mesterien tekert a jobb oldalról a kapu elé, a rövid saroknál érkezett Mészáros, ám Nánási menteni tudott.

85. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja csapatunk: Tamás Nándor  helyére Rétyi Tamás érkezett.

88. perc: Nagy fejpárbajt vívott Tar és Nánási a tizenhatosunkon, a lepattanó éppen Szilágyi elé került, aki azonban 8 méterről az oldalhálóba lőtt.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

91. perc: Sándor jobb oldali beadását Szilágyi 8 méterről a léc fölé fejelte.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020