Idén először itthon

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 31

Vasárnap a huszonnyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk különleges, mondhatni szokatlan helyzetben érezheti magát, hiszen három és fél hónap után léphet pályára ismét hazai közönség előtt. Vendégünk a Cegléd gárdája lesz.

Az előző, hétközi fordulóban mindkét alakulat sorozata megszakadt: együttesünk három győztesen megvívott bajnoki után elvesztette idei veretlenségét, ugyanakkor a vendégek zsinórban három vereség után tudtak nyerni.

Vezetőedzőnk, Szijjártó István – aki eltiltás miatt a lelátóról nézheti csak tanítványai holnapi találkozóját – ezúttal nem számíthat a szerdán kiállított Csonka Bonifác, valamint az ötödik sárga lapját begyűjtő Nagy Zsolt játékára.

A vendég alakulat az előző idényben az utolsó pillanatban harcolta ki a bent maradást az NB II-ben, ám Klausz László irányításával stabil középcsapattá nőtte ki magát. A szakvezető számára a legnagyobb fejfájást az okozza, hogy csapata kevés gólt szerez, amennyiben Asztalos Dávid vagy – az egykoron nálunk is megfordult – Damásdi Alex nem talál a kapuba, esetlegessé válik a ceglédiek gólszerzése. Nos a házi gólkirály Asztalos a hétközi, Siófok ellen 2-0-ra megnyert összecsapáson megkapta ötödik sárga lapját, így csak az oldalvonalon kívülről szoríthat társainak.

A vasárnap 17 órakor kezdődő találkozót Takács Tamás vezeti, segítői Csatári Tibor és Hofbauer Roland lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020