Vége: Gyirmót-Aqvital FC Csákvár 3-1 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 28

Ma este idei negyedik idegenbeli bajnoki mérkőzésén lép pályára csapatunk. Szijjártó István vezetőedző az arccsont-törésből gyógyuló Máté János mellett ezúttal nem számíthat a Siófokon kisebb sérülést szenvedett Király Botond játékára sem.

Gyirmót-Aqvital FC Csákvár 3-1 (1-1)

Győr, 600 néző, vezette: Pillók Ádám (Vígh-Tarsonyi Gergő, Kulman Tamás)

Gyirmót: Rusák – Villám, Szilvási, Présinger – Lázár P. – Varga P. (Szalánszki, 58.), Nagy P., Paku, Sandal – Horváth R., Laki (Kiss M., 58.). Edző: Szepessy László.

Csákvár: Hermány – Horvat I., Tar, Csonka, Galambos – Bokros – Sándor Gy., Polonkai, Nagy Zs. (Sejben, 81.) – Bobál G., Tamás (Oldal, 64.). Edző: Szijjártó István.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés.

3. perc: Présinger bal oldalról belőtt szabadrúgásáról centikkel maradt le Horváth Roland a kapu előterében.

15. perc: Nagy Zsolt átadása után Horvat lőtt a jobböszekötő helyéről, Rusák bravúrral hárított a bal saroknál.

16. perc: Az előre törő Présinger ütközött Horvattal a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig meglepetésre büntetőt ítélt. Nagy Patrik higgadtan a jobb sarokba helyezte a labdát, 1-0.

22. perc: Sokáig nem örülhettek a hazaiak a vezetésnek: Paku buktatta Bobál Gergőt a tizenhatoson belül, ez is tizenegyes. Sándor György a bal alsó sarokba helyezte a labdát, 1-1.

27. perc: Nincs szerencsénk! Tamás beadását Nagy Zsolt azonnal kapura lőtte, Rusák óriási bravúrral kapufára tolta a labdát.

43. perc: Présinger bal oldali szögletét Horváth Roland a földre fejelte, s onnan a labda a kapu fölé pattant.

A játékvezető lefújta az első félidőt.

Ugyan egyenlő erők küzdelmét láthatják a nézők, ám nagyobb helyzeteink nekünk voltak. A hazaiak kétszer is Rusák kapusnak köszönhették, hogy nem kerültek hátrányba a játékrész közepén.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

55. perc: Szabadrúgáshoz jutottunk a gyirmóti kaputól 25 méterre. Nagy Zsolt lövését Rusák nagy bravúrral tolta szögletre.

60. perc: Nagy Zsolt bombája centikkel suhant el a léc fölött.

67.perc: Ismét a vendéglátóknál az előny. Kiss szabadrúgását Hermány csak kitenyerelni tudta, s a néhány perce pályára lépett Szalánszki közelről a felső sarokba bombázott, 2-1.

81. perc: Nem tettünk le a pontszerzésről, a középpályás Nagy Zsolt helyett támadó, Sejben Viktor érkezett a hajrára.

86. perc: Mi maradt ki: Galambos már elhúzta a labdát Rusák mellett is, de gurítását a visszafutó Lázár a gólvonalról kivágta.

87. perc: Megfogyatkoztunk! Csonka megkapta második sárga lapját, így villant a piros.

90. perc: Sajnos eldőlt, emberelőnyét nagyon gyorsan gólra váltotta a hazai csapat: Sandal a balösszekötő helyéről tekert a bal sarokba, 3-1.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020