Nyakunkon az újabb mérkőzés

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 27

Szinte még ki sem örülhettük magunkat a hét végi, siófoki győzelmünk után, máris itt az újabb bajnoki összecsapás. Szerdán ugyanis hétközi fordulót rendeznek a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, csapatunkra pedig – már megszokhattuk – újabb idegenbeli összecsapás vár.

– Természetesen örülünk, hogy Siófokról sikerült hazahoznunk a három pontot, Tar Zsolt mellett Sándor Gyuri (fotó: Molnár Sándor) is szépségdíjas gólt szerzett. Hétfőn azonban megbeszéltük, az már a múlt, immár a következő meccsre kell összpontosítanunk – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Szijjártó István. – Annyit azért hozzátennék, agresszív, kemény együttes otthonában diadalmaskodtunk, méghozzá teljesen megérdemelten.

Milyen meccsre számíthatunk holnap?

– Ismerjük a Gyirmót együttesét, tisztában vagyunk vele, hogy egészen más stílusban futballozik, mint a Siófok. Szepessy László csapata igyekszik játszani, s különösen pontrúgásokból veszélyes. Sűrített tempóban jönnek a mérkőzések, így fontos, hogy frissek maradjunk.

A gyirmóti gárda a hét végén, Soroksáron 2-1-es győzelmet aratott. Mindkét gólját szöglet után szerezte. Az elsőt az a Horváth Roland fejelte, aki néhány éve még a csákvári szurkolók nagy kedvence volt.

A holnapi összecsapás 19 órakor kezdődik Gyirmóton.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020