Számok, számok … statisztika

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 23

A jelenlegi NB II-es mezőnyben a Budaörs mellett a Siófok együttesének székhelye található legközelebb Csákvárhoz, azaz nyugodtan mondhatjuk, hogy szomszédvárak rangadójára utazik csapatunk a  hét végén. Mint ilyen, általában mindig magában hordozza a kiszámíthatatlanság “veszélyét”. Mindegy, hogy ki milyen formában várja az összecsapást, hogy hol rendezik éppen az összecsapást, megjósolhatatlan a találkozó végkimenetele.

A statisztikai adatok mindenesetre a mi javunkra billentik a mérleg nyelvét. Az elmúlt három és fél évben összesen hét bajnoki mérkőzésen mértük össze erőnket a siófokiakkal: ebből három alkalommal nyertünk, háromszor döntetlenre végeztünk, s csupán egyszer – még a 2015-16-os szezonban – szenvedtünk vereséget. Legutóbb 2017 őszén találkoztunk a Balaton-partiakkal, s bár akkor 75 perc után már győztesnek tűntünk, hiszen két gólos előnyben voltunk, ám vendégeink előbb szépítettek, majd a 93. percben Gál Mátyás találatával döntetlenre mentették az összecsapást.

Vasárnapi vendéglátónk házi gólkirálya – holtversenyben – 6-6 találattal Elek Bence és Petneházi Márk, rajtuk kívül viszont csak Nagy Dániel (2) és Gál Mátyás (2) tudott egynél többször a kapuba találni.

A hét végi mérkőzést a rendkívül rutinos játékvezető, Szilasi Szabolcs dirigálja. A sípmester a közelmúltban háromszor vezetett a Siófoknak – 1-1 győzelem, döntetlen és vereség a mérleg -, s hatszor csapatunknak. Ezeken a meccseken csapatunk mérlege éppen 50 százalékos, háromszor nyertünk és háromszor pont nélkül maradtunk. Utoljára az idei bajnokság őszi hazai nyitányán, az MTK (1-2) elleni működött közre mérkőzésünkön.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020