Csak magunkkal szabad foglalkoznunk

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 17

A másodosztályú bajnokság huszonötödik fordulójában a feljutásra pályázó Kisvárdát fogadja csapatunk. A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapás felvezetéseként ezúttal vezetőedzőnk, Szijjártó István segítőjét, Híres Gábort faggattuk.

– Az biztos, hogy küzdelmes, nehéz mérkőzés előtt állunk – vélekedett a találkozó várható fejleményeiről Híres Gábor. – Nem téveszthet meg minket, hogy a Kisvárda beragadt a tavaszi rajton, hiszen nem véletlenül áll a második helyen. Egy  biztos, nekünk csak saját magunkkal szabad foglalkoznunk, a saját játékunkat jell játszanunk. Biztató, hogy egymás után kétszer is nyertünk, ráadásul idegenből hoztuk el a három, három pontot. Természetesen követtünk el hibákat, de több volt a jó megoldás, a dicséretes teljesítmény játékunkban, mint a hiba.

A siker mindig lendületet ad egy csapatnak …

Mi is abban bízunk, hogy csapatunk fejlődése nem törik meg és akkor annak ellenére, hogy az egész napos esőzésnek köszönhetően minden bizonnyal mély talajon lesz a találkozó, újabb szép eredményt érhetünk el. Sérültjeink felépültek, a keret tagjai közül csupán a szerdai, Veszprém elleni felkészülési meccsen arccsont-törést szenvedett Máté Jánosra nem számíthat Szijjártó István.

A Kisvárda elleni mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik, a játékvezető Molnár Attila, segítője Szalai Balázs és Pápai Zoltán lesz.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020