Nagyon megerősödött ZTE vár csapatunkra

Szerzo:
Feltoltve: 2018.március 9

Csapatunkra a remekül sikerült tavaszi bemutatkozás után – a Mosonmagyaróvár otthonában nyertünk 3-1-re – újabb idegenbeli mérkőzés vár a hét végén. Ráadásul egy, a télen nagyon megerősített gárda vár ránk vasárnap kora este.

A Zalaegerszeg vezetői a gyenge őszi idény után úgy döntöttek, nem csak a kispadon, de a játékoskeretben is gyökeres változtatást hajtanak végre a téli szünetben. Érkezett a kispadra Artner Tamás, és vele együtt kilenc(!) új játékos. Devecseri Szilárd (Haladás), Kovács Ádám (Balmazújváros), Kovács Zoltán (Újpest), Fodor Ákos (Kisvárda), Króner Martin (Vác), Hudák Martin (Puskás Akadémia), Lencsés Balázs (Videoton II), Macher Dávid (Andráshida), valamint az őszi idényt kölcsönben Csákváron töltő Jelena Richárd (Paks).

A nagy átalakítás szemmel láthatóan jól sikerült, hiszen idei egyetlen bajnoki összecsapását, a feljutásra esélyes Kisvárda ellen, illetve a Magyar Kupában az NB I-es Puskás Akadémiát is legyőzte a kék-fehér legénység. Ezek után nyugodtan kijelenthető, a biztató rajt után még a múltkorinál is nehezebb kilencven perc vár együttesünkre.

Ami jó hír szurkolóink számára, sérültjeink szép lassan felépülnek, s lassan kezdik utolérni magukat. A vasárnap 17 órakor kezdődő zalaegerszegi találkozót Radványi Ádám dirigálja, segítői Bede Tamás és Bertalén Dávid lesznek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020