Sándor Gyuri a gólszerző

Szerzo:
Feltoltve: 2018.február 27
tizi

Hatpontos mérkőzést nyert csapatunk a tavaszi bajnoki nyitányon, vasárnap délután, Mosonmagyaróváron. A 3-1-es győzelem ugyan magabiztos diadalnak tűnhet, ám öt perccel a találkozó vége előtt még 1-1 volt állás.

Bár korábban is megszerezhettük volna második gólunkat, a nyolcvanadik percben Bobál Gergő buktatása után megítélt tizenegyest – az első találatunkat jegyző – Sándor György elhibázta. Mindez azonban nem törte össze sem csapatunkat, sem csapatkapitányunkat, továbbra is támadásban maradtunk, s nem sokkal később akarásunknak meg is lett a jutalma.

“86. perc: Sándor célozta meg a mosonmagyaróvári kaput, lövése irányt változtatott Szépén, s ez becsapta Heinrich kapust, a labda pedig a hálóban kötött ki, 1-2.” – írtuk online közvetítésünkben.

Azóta kiderült, Oláh Gábor játékvezető úgy ítélte meg, Sándor Gyuri lövése egyébként is gólt eredményezett volna, függetlenül attól, hogy Szépe Jánoson irányt változtatott a labda. A jegyzőkönyvben pedig már ennek megfelelően szerepelnek a találkozó gólszerzői: Eszlátyi István (72.), illetve Sándor György 2 (61., 86.), Oldal Tibor (90.).

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>