Megérdemelt győzelmet arattunk

Szerzo:
Feltoltve: 2018.február 26

Mint köztudott, a tegnapi bajnoki nyitányon csapatunk rendkívül fontos, 3-1-es győzelmet aratott a kiesés elleni küzdelemben előttünk álló Mosonmagyaróvár otthonában. A sáros, csúszós talajon megrendezett összecsapás első félidejében még viszonylag kevesebb veszélyt jelentettünk ellenfelünk kapujára, ám a szünet után már helyzetekben is megmutatkozott fölényünk. Rúgtunk három gólt, kihagytunk egy tizenegyest és több kínálkozó lehetőséget is elvétettünk. Nem véletlen, hogy még a hazaiak mestere is elismerte győzelmünk jogosságát.

– A Csákvár jobban alkalmazkodott a télies körülményekhez, jobban kihasználta helyzeteit, s megérdemelten nyert – nyilatkozta a lefújást követően Várhidi Péter.

Csapatunk szakvezetője elégedetten vette tudomásul, hogy három ponttal a tarsolyunkba térhettünk haza Csákvárra.

– A nehéz talajon mindkét csapat futballozni akart, s második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk – vélekedett Szijjártó István a mérkőzést követően. – Úgy láttam, jobban sikerült alkalmazkodnunk a talajhoz. Egységesek, masszívak voltunk, a hazaiak szinte a felezővonalon nem sem jöttek át a második félidőben. Fontos győzelmet arattunk, de hosszú még az út, míg elérjük célunkat.

Csapatunk a következő fordulóban a Győri ETO együttesét fogadja.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020