Ez történt a 22. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2018.február 26

A tavaszi bajnoki nyitány meglehetősen fagyosra sikeredett. Bár sok helyen sütött a nap, a hőmérő higanyszála mindenhol mínuszban maradt. Ezzel együtt is élvezetes mérkőzéseket hozott a huszonkettedik forduló. … és természetesen a a meglepetések sem maradtak el.

A Szeged együttese kihasználva emberelőnyét, a szünetig eldöntötte a Vác elleni meccs három pontját. A Soroksár hasonlóan magabiztos győzelmet aratott a Budafokkal, az MTK a Békéscsabával szemben. A feljutásra pályázó Kisvárda meglepetésre vereséget szenvedett Zalaegerszegen, míg a kiesés elől menekülő Siófok idegenben verte a dobogóról álmodozó Győri ETO-t. A Budaörstől már megszokhattuk, hogy bárhol, bárki ellen győzelemre játszik, s ennek most a Dorog látta kárát. A Kazincbarcika megszakította hosszú nyeretlenségi sorozatát, ellenben a Szolnok november eleje óta tartó mélyrepülése a jelek szerint tovább tart.

Eredmények: Mosonmagyaróvár-Aqvital FC Csákvár 1-3, Soroksár-Budafok 3-0, Szeged-Vác 3-0, Győri ETO-Siófok 0-1, Zalaegerszeg-Kisvárda 2-1, Dorog-Budaörs 1-2, Kazincbarcika-Szolnoki MÁV 2-1, Nyíregyháza-Gyirmót 1-1, MTK-Békéscsaba 3-0.

A Sopron-Cegléd mérkőzés elmaradt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020