Bokros visszatért, Daróczi távozott

Szerzo:
Feltoltve: 2018.február 2
daroczi

Ahogy az az elmúlt napokban Törökországban lejátszott felkészülési mérkőzéseken kiderült, visszatért csapatunkhoz a 2000-es születésű Bokros Szilárd. A fiatal, korosztályos válogatott középpályás kölcsönben, már az őszi idényben is az Aqvital FC-t erősítette.

A másodosztályú bajnokság első felében nyújtott teljesítményével kiérdemelte, hogy a januári felkészülést Pintér Attila irányításával, a Puskás Akadémia NB I-es csapatával kezdhette. Részt vett a felcsúti klub spanyolországi edzőtáborozásán, majd hazatérte után, vasárnap csatlakozott Antalyaba repülő együttesünkhöz. Az eddig lejátszott két mérkőzésen egyaránt a kezdőtizenegy tagja volt, mi több, a bosnyák első osztályú Celik Zenica ellen 3-1-re megnyert összecsapás első gólját is ő szerezte.

Ugyanakkor a több játék reményében visszatért Felcsútra a nyáron szintén kölcsönbe érkezett, 17 éves Daróczi Zoltán. Tavasszal a Puskás Akadémia II. harmadosztályban szereplő együttesét erősíti.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>