Dinamo Szentpétervár-Aqvital FC Csákvár 2-3 (1-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2018.február 1

Ma újabb előkészületi mérkőzést játszott Törökországban edzőtáborozó csapatunk. Ellenfelünk ezúttal az orosz másodosztály ötödik helyén tanyázó gárda volt.

Dinamo Szentpétervár-Aqvital FC Csákvár 2-3 (1-2)

Belek

Csákvár: Hermány – Horvat I., Csonka (Dulló), Kiprich D., Galambos – Király (Molnár Cs.), Sándor Gy., Bokros (Rétyi) – Sejben (Oldal), Máté, Tamás (Molnár T.). Edző: Szijjártó István.

15. perc: Remek támadást vezettünk a bal oldalon, az alapvonalról visszapasszolt labdát Sejben Viktor helyezte a hosszú sarokba, 0-1.

30. perc: Sándor György 20 méterről úgy lőtt a kapuba, hogy bődületes lövése után a labda a kapufáról vágódott a hálóba, 0-2.

42. perc: Galambos Ádám buktatta az oroszok jobb oldalon előre törő támadóját a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest Korotaev értékesítette, 1-2.

75. perc: Jobb oldali beadás után Petukhov fejelt a léc alá, 2-2

93. perc: Már mindenki a játékvezető sípszavát várta, mikor labdát szereztünk a felezővonalnál, Rétyi egyedül kilépett a védők között és nem hibázta el a ziccert, 2-3.

– Ideális labdarúgó időben hajtós, kemény meccset játszottunk – foglalta össze tömören a látottakat klubunk tulajdonosa, a mérkőzést a helyszínen megtekintő Nagy Sándor. – Szép gólokat szereztünk, Molnár Tibi révén lőttünk még egy kapufát is, míg Sándor Gyuri fejesét óriási bravúrral hárította az orosz kapus.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020