Kezdésnek nem volt rossz …

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 21
gyuri

Tegnap lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését csapatunk. Az élvonalbeli bajnok Honvéd ellen az utolsó percben kapott (les)gólnak köszönhetően 3-2-es vereséget szenvedtünk.

Bemutatkozásként nem volt ez rossz …

- Meglehetősen foghíjas kerettel érkeztünk, sok játékos sérülés és betegség miatt nem tudta vállalni a mérkőzést. Mindössze tizennégy mezőnyjátékos és két kapus állt a rendelkezésemre. Ehhez képest tényleg nem volt rossz – vélekedett vezetőedzőnk, Szijjártó István a találkozó után.

Soha ilyen összeállításban nem játszottunk még, ennek ellenére teljesen kiegyenlített meccset vívtunk a Honvéddal.

- Ahogy az ősszel, most is próbáltunk játszani. Nem rúgdostuk el a labdát, igyekeztünk megtartani, támadást építeni. Kidolgozott akcióból Sándor György és Sejben Viktor révén rúgtunk két szép gólt, azaz nem lehetek elégedetlen. Sok fiatal is lehetőséget kapott ezúttal, csináltak ügyes dolgokat. Ettől függetlenül, nem szabad messzemenő következtetést levonni, hiszen akárcsak a Honvéd, mi is alakulóban vagyunk.

Csapatunk legközelebb szerdán lép pályára, akkor az NB III-as Veszprém lesz az ellenfele Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>