Sportigazgató is erősíti a szakmai vonalat

Szerzo:
Feltoltve: 2018.január 17
hegedűs

Szijjártó István vezetőedző, Híres Gábor pályaedző és Gelei József sajtófőnök után újabb Vasas-kötődésű szakember csatlakozott az Aqvital FC családjához. Az egykori remek piros-kék labdarúgóból lett sportvezető, Hegedűs Béla sportigazgatóként tevékenykedik a jövőben klubunknál.

A hetvenes, nyolcvanas években irigylésre méltó együttes futballozott a Fáy utcában, mely nem csak hazai viszonylatban, de a nemzetközi kupában is ért el szép eredményeket. A BEK 1977-78-as kiírásában így állt fel a német Mönchengladbach otthonában 1-1-re végződött találkozón: Mészáros – Török, Hegedűs, Híres, Kántor – Szíjgyártó, Müller, Zombori (Simon) – Gass, Izsó, Várady. Az akkori angyalföldi gárdából Híres Gábor mellett most már Hegedűs Béla (fotónkon balról a második) is az Aqvital sikerért dolgozik. A remek középső védő a Vasas és a Volán színeiben 191 meccsen lépett pályára a magyar bajnokságban, nyert bajnoki címet, illetve szerzett bronzérmet az NB I-ben, valamint tagja volt az 1981-ben Magyar Kupát nyert együttesnek.

- Az ezredforduló után kerültem Felcsútra, ahol részese lehettem az akadémia megalakulásának – felelte honlapunk érdeklődésére az 59 éves Hegedűs Béla. – Azóta is a PFLA alkalmazásában álltam, így nyugodtan mondhatom, senkinek nem kellett bemutatkoznom az öltözőben, hiszen szinte valamennyi játékossal volt kapcsolatom az elmúlt években.

Sportigazgatóként mi lesz a feladata a klubnál?

- A szakmai vonal erősítése, felügyelete, az igazolásokkal járó intézkedések, tárgyalások tartoznak a szorosan vett munkakörömhöz.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>