Türelem is kell a három ponthoz

Szerzo:
Feltoltve: 2017.december 7
zsolt

Idén vasárnap befejeződik az esztendő a másodosztályú bajnokságban szereplő csapatok számára. A huszonegyedik fordulóval véget ér a pontvadászat első fele (plusz két meccs) és majd csak február végén folytatódik a küzdelemsorozat. Bár még nagyon sok van hátra a 2017-18-as idényből, mivel most két és fél hónapra megmerevednek az állások, nem mindegy, hogy milyen eredmény érünk el a hét végén.

Ha létezik hat pontos, a bajnokság végkimenetelére is döntő hatással lévő mérkőzés, akkor a vasárnapi, sereghajtó Sopron elleni hazai kilencven percünk ilyen. Számunkra csak és kizárólag egyetlen eredmény, a győzelem az elfogadható. Hogy azt szép játékkal, fogcsikorgatva, esetleg óriási szerencsével érjük el, ezúttal édes mindegy. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a csapatunk mellett jóban, rosszban kitartó közönségünk a hideg, téli időjárás ellenére minél nagyobb számban jöjjön ki a szezonzáró meccsre és hangosan buzdítsa játékosainkat. Fontos, hogy senki, szimpatizánsaink és labdarúgóink se veszítsék el türelmüket, hiszen – a magyar pályák állapotát látva – vélhetően sárdagasztós meccset vívunk, melyen sokkal inkább a küzdelem, semmint a játék szépsége fog dominálni.

A Sopron elleni bajnoki találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>