Ilyen volt a huszadik forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.december 4

Vasárnap “kitavaszodott” a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Bár az időjárás igencsak téliesre fordult a hét végén, már a tavaszi szezonról előrehozott huszadik fordulót rendezték tegnap délután. Csapatunk a listavezető MTK vendégeként “vállalható” vereséget szenvedett.

A kiesés rémétől fenyegetett csapatok közül a Sopron hazai környezetben szenvedett vereséget a Siófoktól, a Budafok pedig hiába szorongatta meg a Nyíregyházát, pont nélkül utazott haza. A Szeged döntetlenre végzett a Cegléddel szemben, míg a Mosonmagyaróvár otthon kapott ki a Kisvárdától. Egyre süllyed a Zalaegerszeg hajója, mely ezúttal Győrben kapott léket. A Soroksár megtörte rossz sorozatát, győzött a Vidi-verő Vác ellen. A Budaörs idegenben lepte meg a Gyirmótot, a Békéscsaba pedig az utolsó percben szerzett tizenegyes-góllal győzött Kazincbarcikán. A Szolnoki MÁV zsinórban negyedik meccsét veszítette el, ezúttal Dorogon maradtak pont nélkül a kék-fehérek.

Eredmények: MTK-Aqvital FC Csákvár 3-1, Sopron-Siófok 0-1, Nyíregyháza-Budafok 3-2, Mosonmagyaróvár-Kisvárda 1-2, Szeged-Cegléd 1-1, Soroksár-Vác, 2-1, Győri ETO-Zalaegerszeg 2-1, Dorog-Szolnoki MÁV 2-0, Gyirmót-Budaörs 1-3, Kazincbarcika-Békéscsaba 0-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020