Magyar Kupa: holnap 16 órakor, a Paks ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 28
Csertői-Aurél

Három nappal a Szeged ellen, a gyulai Grosics Akadémián aratott 1-0-ás bajnoki győzelmünk után szerdán már ismét pályára lép csapatunk. Szijjártó István fiai a Magyar Kupa legjobb tizenhat közé jutásért rendezendő összecsapáson az NB I-es Paks legénységét fogadják.

Bár az elmúlt hetekben felfelé ívelt csapatunk formája, a szerdán 16 órakor kezdődő találkozó esélyese egyértelműen az élvonalbeli alakulat. A Csertői Aurél dirigálta Duna-parti gárda célja nem lehet más, mint a továbbjutás kiharcolása, annak ellenére is, hogy sérülés miatt több játékosát is nélkülözni kénytelen a szakvezető.

Ahogy a korábbi évek kupatalálkozóin, még a Ferencváros ellen sem, úgy most sem fogunk feltartott kézzel pályára lépni, de fél szemünkkel azért az idei esztendőből hátralévő két bajnoki  mérkőzésre – MTK, Sopron – is figyelnünk kell. A továbbjutás kérdése egy meccsen dől el, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul, 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor.

A Magyar Kupa-összecsapást Radványi Ádám vezeti, segítői Varga Zsolt és Márkus Tamás lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>