Kúsztunk, másztunk a sikerért

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 21

Vasárnap fontos három pontot szerzett csapatunk a heteken keresztül a dobogón tanyázó Kazincbarcika ellen. A bravúros három pontnak köszönhetően továbbra sem szakadtunk le a bent maradást jelentő helyektől.

Bár nem játszottunk jól, de ebben a kellemetlenül csípős, hideg, esős időben, ezen a csapadéktól felázott, mély talajon nem is lehetett igazán futballozni. De … de a szívünk a helyén volt, s kúszva, mászva, utolsó erőtartalékainkat is mozgósítva sikerült kicsikarnunk a győzelmet.

– Nem véletlen a Kazincbarcika jó szereplés, előkelő helyezése. Szervezett, masszív együttes – dicsérte ellenfelünket vezetőedzőnk, Szijjártó István. – A küzdőszellemünk, a szívünk diadala a mai három pont.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a találkozó hatodik percében a vendégek kapusa, Somodi Bence egy kifutás alkalmával saját társával, Belényesi Csabával ütközött a levegőben. A védő óriási erővel fejelt bele a hálóőr kinyújtott karjába. Bár a portás rövid ápolás után ugyan visszaállt a gólvonal elé, ám Nagy Zsolt lövését nem háríthatta a nyolcadik percben. Vezető gólunkat követően, még a középkezdés előtt Vitelki Zoltán lecserélte kapusát, akit a mentők kórházba szállítottak.

Legfrissebb információink szerint Somodi Bencét a mai nap folyamán kartörés miatt meg is kellett műteni. Klubunk nevében mihamarabbi felépülést kívánunk neki!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020