Ez történt a tizennyolcadik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 20

Mint köztudott, tegnap este csapatunk itthon tartotta a három pontot a másodosztályú labdarúgó bajnokság tizennyolcadik fordulójában lejátszott, Kazincbarcika elleni meccsen. Mivel riválisaink többsége is sikerrel vette a hét végi akadályt, nem változott a sorrend a táblázat alsó fertályán.

Az “ősz rangadóján” a Kisvárda legyőzte a listavezető MTK-t, s ezzel pontszámban beérte a fővárosi alakulatot. Ugyanakkor a dobogó legalsó fokáért zajló versenyfutásban érdekelt Vác és Nyíregyháza egymás ellen döntetlent ért el, a Szolnok és a Győr hazai pályán, a Gyirmót idegenben vereséget szenvedett, s egyedül a Békéscsaba tudott diadalmaskodni. A sereghajtó Sopron ugyan bravúros ikszet csinált Zalaegerszegen, de ezzel sem lett könnyebb a helyzete. Két győzelem után ezúttal döntetlent ért el a Siófok (éppen riválisa, a Szeged ellen), míg a Mosonmagyaróvár óriási meglepetésre nyerni tudott az ETO vendégeként.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Kazincbarcika 2-1, ZTE-Sopron 0-0, Siófok-Szeged 0-0, Budafok-Gyirmót 1-0, Győri ETO-Mosonmagyaróvár 1-2, Békéscsaba-Dorog 3-1, Szolnoki MÁV-Budaörs 0-1, Vác-Nyíregyháza 1-1, Cegléd-Soroksár 2-0, Kisvárda-MTK 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020