Gyermekáldás tompítja a durva belépő utáni fájdalmat …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.november 2

A vasárnapi, nyíregyházi találkozó 58. percében – 0-0-ás állásnál – kényszerű cserét kellett végrehajtania vezetőedzőnknek, Szijjártó Istvánnak. Máté János a bokájára kapott egy brutális rúgást, és nem tudta folytatni a játékot.

– Labdaszerzés után egy gyors kontrát vezettünk, a visszafutó hazai védőnek, Fodor Ferencnek esélye sem volt a szerelésre, de mindenáron meg akart állítani. Oldalról éppen a támaszkodó bal bokámat kapta telibe. Nincs rá jobb szó, mészárosmunka volt, ráadásul nem is ő, hanem csapattársai kértek elnézést a brutális belépőért – tudta meg honlapunk a sérülés körülményeit Máté Jánostól. – A lábam letapadt, a rúgástól még egy kicsit el is csavarodott, azonnal cipó nagyságúra dagadt.

Eltelt három nap azóta, most milyen állapotban van?

– Hétfőn még lábra sem tudtam állni. Minden nap kezelésre járok, ennek hatására ma már sétálni tudok. Részlegesen elszakadtak a szalagok, még megjósolhatatlan, mikor térhetek vissza a pályára. Én azért nagyon bízom benne, hogy egy, két hét múlva már ott lehet a többiek között. Most egyelőre nem tudok mást tenni, minthogy vasárnap az oldalvonal mellől szorítok a srácoknak, hogy a Dorog ellen gyűjtsék be a számunkra roppant fontos három pontot.

Azért a bánat mellett örömre is van oka …

– Szombaton megszületett első gyermekünk, Máté Milán. Egészséges, szép nagy baba, 3550 gramm, 52 centi, ő és anyukája is jól vannak, már haza is hozhattam őket a kórházból.

Máté Jánoson kívül Mészáros Dávid családja is a közelmúltban gyarapodott. Fiatal középpályásunkhoz kislányt “hozott a gólya”: Mészáros Szófia Pálma és édesanyja is jól van. Szurkolóink nevében is gratulálunk a két ifjú apukának, illetve anyukának, jó egészséget, sok boldogságot kívánunk nekik!

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020