Már ma útra keltünk Szabolcsba

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 28

Csapatunk vasárnap idegenben, Nyíregyházán lép pályára a másodosztályú labdarúgó bajnokság tizenötödik fordulójában. Mivel a szabolcsi megyeszékhely nem éppen a “szomszédban” van, klubvezetőink a szakmai stáb kérésére úgy döntettek, hogy már ma útra kel együttesünk. Az éjszakát már Nyíregyházán töltik játékosaink, így remélhetően holnap pihenten lépnek pályára. Vezetőedzőnk, Szíjjártó István a holnapi összecsapáson nem számíthat Mészáros Dávidra, aki a legutóbbi bajnoki fordulóban, a Budaörs ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját.

A szabolcsi együttes a nagy nyári átalakulás után komoly reményekkel kezdte a bajnokságot, ám egyelőre meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtott. Otthon és idegenben egyaránt képes volt bravúros győzelmekre és kínos vereségekre. Lucsánszky Tamás vezetőedző fiai idegenben verték a Gyirmótot, ugyanakkor kikaptak Siófokon, míg hazai környezetben ugyan úgy gól nélküli döntetlenre végeztek a Szeged ellen, mint a Kisvárdával szemben.

Bár a Szpari eddig több, mint kétszer annyi pontot szerzett, mint csapatunk (20-9), az utolsó öt fordulóban mi gyűjtögettük szorgosabban a pontokat (5-6). Mindez azt is jelenti, ugyan a hazaiak a találkozó egyértelmű esélyesei, amennyiben sikerül a Szolnok vagy a Budafok ellen nyújtott játékunkat megismételni, meglepetést érhetünk el a piros-kékek otthonában.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020