Kupameccs Szekszárdon

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 24

Kedden és szerdán rendezik a Magyar Kupa hetedik fordulójának összecsapásait, a tét a legjobb 32 közé jutás. Csapatunk holnap, az NB III. Közép csoportjában szereplő Szekszárd vendége lesz, a találkozó 13.30-kor kezdődik.

Kutyaharapást szőrével – tartja a mondás. Mindezt futballnyelvre fordítva: sokáig nem nyalogathatjuk sebeinket a vasárnapi bajnoki vereséget követően, máris itt az újabb tétmérkőzés, s egy győzelemmel helyrebillenthetnénk ingadozó önbizalmunkat. A Magyar Kupa előző körében elsősorban azok kaptak bizonyítási lehetőséget Szíjjártó István vezetőedzőtől, akik kevesebb szerephez jutottak a bajnoki találkozókon, ám így is 5-1-es magabiztos sikerrel vettük az akadályt. A Szabadkikötő együttese után most ismét egy harmadosztályú gárda vár csapatunkra. A Szekszárd jelenleg a kilencedik helyen tanyázik csoportjában, pedig az egyik legstabilabb védelemmel rendelkezik: a harmadik legkevesebb gólt kapta a Közép csoportban, igaz, keveset is rúgott az eddig lejátszott 11 fordulóban.

A továbbjutás egy meccsen dől el, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel ér véget, 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor. A kupameccset Oláh Gábor vezeti, segítői Vígh-Tarsonyi Gergő és Kulcsár Dániel lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020