Keretszűkítés előtt

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 28

A szakmai stáb javaslatára az elkövetkező napokban keretszűkítésre kerül sor csapatunknál. Jelenleg – fiataljainkkal együtt – 30 játékos dolgozik az edzők irányításával, s bár a sérült Dulló Martinra, valamint Molnár Csabára még huzamosabb ideig nem számíthat Szíjjártó István vezetőedző, ez túl nagy létszám ahhoz, hogy mindenkit megfelelően tűzben lehessen tartani. Ráadásul az eredmények sem úgy alakultak, ahogy az vártuk …

– Nem titok, az elmúlt napokban több játékosnál kezdeményeztük a szerződésbontást, ám mivel egyelőre senkivel nem írtuk alá a papírokat, nem szeretnék neveket mondani – tudtuk meg klubunk ügyvezető igazgatójától, Bertalan Zsolttól. – Tudom, én is visszahallottam a zuhanyhíradóban, hogy állítólag kiktől akarunk elválni, ám megegyezés hiányában nem szeretnék senkit sem megnevesíteni.

Amint azt kedden jeleztük, saját nevelésű játékosunkat, Pintér Bencét fegyelmi okok miatt a második csapathoz irányította a szakmai stáb. Fiatal védőnk előtt nem zárult be az első keret öltözőjének ajtaja, csak rajta múlik, mikor térhet vissza az NB II-es gárdához.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020