Ez történt a 10. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 26

A másodosztályú bajnokság tizedik fordulója nem a hazai csapatok napja volt, a tíz összecsapás közül egyedül az MTK tudta otthon tartani a három pontot, ugyanakkor hét helyszínen is vendégsiker született.

Csapatunk újkori történelme legsúlyosabb vereségét szenvedte el tegnap este, az okok kielemzése klub-, illetve szakvezetésünk feladata. A Sopron hozzánk hasonlóan továbbra is “őrzi” nyeretlenségét, ezúttal a Dorog vitte el tőle a három pontot. A Siófok sem remekel ősszel – egyszer tudott nyerni -, vasárnap a Vác tudott nyerni a Balaton-partján. A Mosonmagyaróvár megszakította góltalansági sorozatát, ezzel együtt is csak egy pontot szerzett a Nyíregyháza ellen. A Budaörs bravúros győzelmet aratott Győrben, miként a Szolnok kisvárdai sikerére sem fogadtak volna nagy tételben a szerencsejátékosok. A Kazincbarcika újabb idegenbeli győzelme már nem is számít meglepetésnek, ellenben a Cegléd hazai nagy különbségű veresége váratlan a hullámzó formát mutató Gyirmóttal szemben.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 0-6, Sopron-Dorog 1-2, Siófok-Vác 0-2, Mosonmagyaróvár-Nyíregyháza 2-2, Győri ETO-Budaörs 1-2, Zalaegerszeg-Budafok 2-2, Cegléd-Gyirmót 0-4, Szeged-Kazincbarcika 0-1, MTK-Soroksár 5-2, Kisvárda-Szolnoki MÁV 2-3.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020