Kevés volt a két gólos előny, ilyen volt a 7. forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 4

A hét végén már a hetedik forduló mérkőzésein léptek pályára a másodosztályú labdarúgó bajnokság csapatai. Mint köztudott, együttesünk hiába vezetett már 2-0-ra a Siófok ellen, előnyünket nem sikerült megtartani, a Balaton-partiak a hosszabbításban egyenlítettek.

A listavezető Kisvárda csak döntetlenre végzett Cegléden és ez első helyébe került. Az élre az az MTK állt, mely magabiztos győzelmet aratott a Budaörs vendégeként. A Kazincbarcika két rosszul sikerült meccs után ismét nyert, s fellépett a dobogó harmadik fokára. A Békéscsaba fájdalmas vereséget szenvedett odahaza a Zalaegerszegtől, míg a Nyíregyháza otthon nem bírt a Szegeddel. A Szolnok újabb győzelmével egyre feljebb kapaszkodik a táblázaton, a Sopron mélyrepülése azonban tovább tart.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Siófok 2-2, Gyirmót-Soroksár 1-1, Szolnoki MÁV-Mosonmagyaróvár 1-0, Budaörs-MTK 0-2, Cegléd-Kisvárda 1-1, Békéscsaba-Zalaegerszeg 0-3, Nyíregyháza-Szeged 0-0, Budafok-Sopron 1-0, Vác-Győri ETO 2-0, Dorog-Kazincbarcika 0-1,

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020