Hallottam a reccsenést

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 21
dfsf

Csapatunk fiatal középső védője, Dulló Martin szombaton súlyos sérülést szenvedett a Győrben megrendezett bajnoki összecsapáson. Az elsődleges, szombat éjszakai orvosi vizsgálatok törést állapítottak meg, melyet gipsszel rögzítettek. Martinnak ma kell újabb vizsgálatra jelentkezni.

- A találkozó 32. percében ki akartam kísérni a labdát az alapvonalunkon, a győriek támadója, Erdélyi Laci pedig ezt szerette volna megakadályozni – felelte honlapunk érdeklődésére 23 éves védőnk. – Sikerült úgy fedeznem a labdát, hogy ellenfelem nem fért hozzá, s végső próbálkozásként hátulról megpróbált elém “kanalazni”. A labdát nem, ám kitámasztott lábam sajnos elérte. Senkinek nem kívánom azt a pillanatot. Hallottam a reccsenést, így azonnal tudtam, hogy nagy a baj. Üvöltve vertem a földet, miközben valami olyasmit kiabáltam, hogy eltört a lábam …

Igaza lett. A mentő a győri kórházba szállította, ahol éjszakába nyúlóan vizsgálták …

- … a szárkapocscsont végződésénél, a külső bokacsontnál tört el a lábam. Sajnos az elsődleges vizsgálatok alapján 1 milliméterre elmozdult a törött csont, így minden bizonnyal műtétre lesz szükség.

Mindez azt jelenti, fél évig partvonalon kívülre került. Haragszik ellenfelére?

-Dehogyis. Erdélyi Lacit egyébként is régóta ismerem, tudom, hogy nem akart sérülést okozni nekem. Már a meccset követően, a kórházban meglátogatott, elnézést kért. Sőt, a győri szurkolók is írtak egy levelet, jobbulást kívánva. Ezek azért jót tettek a lelkemnek.

A szakemberek véleménye szerint, ha nem lesz semmi komplikáció, Dulló Martin januárban a csapattal kezdheti meg a felkészülést.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>