A 2. forduló eredményei

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 7

A hét végén a második forduló összecsapásaival folytatódott az NB II-es labdarúgó bajnokság. Ezúttal öt hazai győzelem született, s csupán egyetlen meccsen osztoztak meg a csapatok a pontokon.

Együttesünk már a bajnoki nyitányon is felvillantott valamit oroszlánkarmaiból, ám akkor mindez még nem járt pontszerzéssel az MTK ellen. Ezúttal viszont idegenben sikerült döntetlenre végeznünk, megszerezve ezzel első pontunkat. Két játéknap után már csak a Cegléd gárdájának neve mögött áll két vereség a táblázaton, ugyanakkor három csapat még hibátlan teljesítménnyel vezeti a mezőnyt.

Meglepetésre a feljutásról ábrándozó Zalaegerszeg óriási zakót kapott Gyirmóton, míg a szezont nagy reményekkel kezdő Győri ETO otthon maradt pont nélkül a Kisvárdával szemben. Ugyanakkor az újonc Kazincbarcika megszerezte második győzelmét is, míg a Budafok idegenben verte a Dorogot. A Nyíregyháza és az MTK ha nem is simán, de hozta a kötelezőt, így pontveszteség nélkül állnak az élen. A Szolnoki MÁV az utolsó percben született öngólnak köszönhetően diadalmaskodott a Soroksár vendégeként. A Békéscsaba gyorsan kiköszörülte a múlt heti csorbát, idegenben győzte le a Szegedet. A Siófok nem boldogult a Mosonmagyaróvár vendégeként, ha minimális különbséggel is, de vereséget szenvedett.

Eredmények: MTK-Cegléd 2-1, Nyíregyháza-Budaörs 4-2, Kazincbarcika-Vác 2-1, Gyirmót-Zalaegerszeg 5-0, Győri ETO-Kisvárda 1-3, Szeged-Békéscsaba 1-4, Soroksár-Szolnoki MÁV 0-1, Mosonmagyaróvár-Siófok 1-0, Dorog-Budafok 0-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020