Bemutatjuk ellenfelünket: Soproni VSE

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 3

A másodosztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában idegenben, Sopronban lép pályára csapatunk. A lila-fehér együttes a múlt heti rajton 1-0-ás vereséget szenvedett Siófokon.

Nagy volt a jövés-menés a hűség városának csapatánál a nyáron. Nem csak a keret alakult át jelentősen, hanem új vezetőedző is érkezett a gárda kispadjára: a távozó Supka Attila helyét a Dorogról érkezett Németh Szabolcs foglalta el. A szakvezető mellett több, tavasszal még meghatározónak számító futballista sem tartozik már az SVSE-hez. A rutinos Deme Imre osztrák alacsonyabb osztályba szerződött, Németh Milán és Tóth Dávid az NB I-es Haladáshoz, Póti Krisztián a Balmazújvároshoz igazolt. Erdélyi László a másodosztályban riválisnak számító Győri ETO-ban, Eszlátyi István Békéscsabán, Nagy Patrik Gyirmóton, Horváth Péter az MTK-ban, míg Szellák Soma Dorogon folytatja pályafutását.

A távozók helyére zömmel fiatal játékosok érkeztek. A paksi Kővári Róbert és Bor Dávid, valamint Koronczai Benjamin már Dorogon is együtt dolgozott Németh Szabolccsal. Hadházi Dávid Balmazújvárosból, Ágh Zoltán a szlovákiai Samorinból szerződött a nyugati határ szélére. Az RKSK színeiben NB III-as gólkirályi címet szerzett Kokenszky Norbert Paksról, Angyal Zsolt, Molnár Márk, Szőke Dániel és Tóth Martin a Haladástól érkezett Sopronba.

Az előző bajnokságban 2-2-es döntetlenre végeztünk Sopronban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020