Erre lehet alapozni: Aqvital FC Csákvár-Cibalia 0-0

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 8

Frissítő zápor után, de párás  melegben léptünk pályára ma délután a horvát első osztály középcsapatának számító Cibalia ellen. Vendégeink a hét közepén 4-3-ra nyertek a Paks ellen, azaz nem számíthattunk könnyed felkészülési meccsre.
Aqvital FC Csákvár-Cibalia Vinkovci 0-0
Felcsút, 200 néző, vezette: Kovács Imre (Milovanic, Kulcsár)
Csákvár: Hováth G. (Horváth D.) – Rétyi (Lőrincz), Dulló (Lipcsei), Csonka, Baranyai – Pintér B. (Papp M.) – Molnár Cs. (Molnár T.), Fényes (Bakos), Sándor Gy. (Daróczi), Galambos (Erdei) – Oldal (Magyari).
Az első félidőben kimondottan jó iramú, férfiasan kemény mérkőzést láthattak a nézők. Csapatunk egyetlen pillanatig sem játszott alárendelt szerepet egy osztállyal feljebb játszó riválisa ellen. Mindennél többet mond, Horváth Gábornak nem akadt komolyabb védeni valója. Ugyanakkor a játékrész közepén mi akár be is vehettük volna a vendégek kapuját, ám Sándor György ötös sarkáról leadott lövését óriási bravúrral hárította a horvátok kapusa.

A második játékrész közepén aztán a vendégek is eljutottak egy nagy ziccerig, de Baranyai Ádám az ötösön mesterien csúszott be a lőni készülő játékosnak, s a lecsorgó labdára Horváth Dániel nagy vetődéssel odaért.

A találkozó végül gól nélküli végeredménnyel zárult, mely megfelelt a játék képének. A horvát első osztályú gárda ellen nyújtott teljesítményre lehet alapozni a jövőben, s ezt tapssal jutalmazta közönségünk is.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020