Somogyi Krisztián segíti a vezetőedző munkáját

Szerzo:
Feltoltve: 2017.június 20

Miközben az elmúlt hetekben számtalan kérdés merült fel szurkolóinkban a jövőt illetően, a színfalak mögött gőzerővel zajlottak a tárgyalások egy új klubstratégia kialakítása kapcsán. Az első konkrétumról, miszerint Szanyó Károly lesz csapatunk új vezetőedzője, a hét végén már beszámoltunk. Ma újabb hivatalos információkat oszthatunk meg.

– Szanyó Károly vezetőedző munkáját a Honvéd utánpótlásából érkező Somogyi Krisztián segíti pályaedzőként – tájékoztatta honlapunkat Bertalan Zsolt ügyvezető. – Az elkövetkező napokban egy-egy kapusedző, rehabilitációs és erőnléti edző csatlakozik a szakmai stábhoz. A bent maradást kiharcoló keret nagy részével már sikerült megállapodni a szerződés-hosszabbításokról, de természetesen lesznek távozók és érkezők is. A klub centerpályájának pihentetése miatt az edzések nagy része Felcsúton lesz, de a hétvégi meccsek előtti utolsó foglalkozások, illetve a bajnoki találkozók Csákváron lesznek.

Somogyi Krisztián talán kevésbé ismert szurkolóink előtt. Vezetésével a Honvéd U16-os csapata bajnoki címet szerzett 2015-ben, majd egy évvel később, az U17-es gárdával megnyerte a legrangosabb hazai utánpótlás tornát – legyőzve a Real Madridot és a Hagi Akadémiát is -, a -Puskás-Suzuki Kupát.

A felkészülés június 26-án, hétfőn reggel orvosi vizsgálattal kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020