Hullámvasúton ülve …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.június 7

Hármat aludva a hét végi bajnoki zárás után is nehezen talál szavakat az ember csapatunk bent maradást jelentő 3-3-as döntetlene után. A siófoki összecsapás nem is olyan régi, 2015-ös emlékeket idézett fel, amikor Ajkán, a 94. percben szerzett Horváth Roland góllal sikerült meghosszabbítani másodosztályú tagságunkat. Most nem húztuk annyira az időt, ezúttal a 91. percben biztosítottuk be bent maradásunkat.

– Az érzelmek hullámvasútjain utaztunk ezen a mérkőzésen, amely végül is révbeérést jelentett a számunkra – nyilatkozta a lefújást követően vezetőedzőnk, Toldi Gábor.

Hogy a jó őszi szereplés után miként jutott el odáig csapatunk, hogy a zárómeccsen pontot kellett szerezni a biztos bent maradáshoz, az bővebb elemzésre szorul. Az azonban tény, az eredmények ismeretében 3-2-es vereségünkkel sem estünk volna ki, lévén a Kozármisleny nem tudott nyerni Zalaegerszegen, ám ez csak a lefújást követően derült ki. Játékosaink igazi csapatként küzdve, óriási akarattal játszottak és a pokoli kezdés után – már az első percben hátrányba kerültünk – már a szünetig megfordították az eredményt. A második játékrészben befújt két “jó indulatú” tizenegyes sem törte össze lelkileg a gárdát és a hihetetlen küzdőszellem a hosszabbítás első percében egyenlítő gólt eredményezett.

Mivel a 2017-18-as másodosztályú bajnoki szezon már július végén megkezdődik, játékosaink hétfőtől szabadságukat töltik. Hogy ki megy és ki marad a keret tagjai közül, az az elkövetkező napokban derül ki. Ami tény, Kovács Dániel és Gottfried Dániel (Zalaegerszeg), Mészáros Dávid, Lipcsei Ádám és Pintér Bence (Puskás Akadémia), valamint Sejben Viktor (Videoton) kölcsönadása június 30-án lejár, az ő sorsuk “anyaklubjuk” döntésétől is függ.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020