Vége: Siófok-Aqvital FC Csákvár 3-3 (1-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.június 4

Ma délután az utolsó forduló mérkőzéseit rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk 18 órakor Siófokon lép pályára. Amennyiben pontot, pontokat szerez biztos, hogy bent marad az NB II-ben. Az összecsapás eseményeit online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Siófok-Aqvital FC Csákvár 3-3 (1-2)

Siófok, vezeti: Karakó Ferenc (Punyi Gyula, Szilágyi Norbert)

Siófok: Tajti – Tamaskó, Czingráber, Gál, Szilágyi – Elek, Berki (Kovács Sz., a szünetben) – Berde (Mogyorósi, 83.), Petneházi, Lázár – Kozma (Nagy R., 79.). Edző: Disztl László.

Csákvár: Kovács D. – Pintér B., Szalai T., Dulló, Baranyai (Kékesi, a szünetben) – Fényes, Bakos – Molnár T. (Hodgyai, 93.), Kiprich, Mészáros D. – Molnár Cs. (Oldal T., 59.). Edző: Toldi Gábor.

1. perc: Még el sem foglalhatták helyüket a szurkolók a lelátón, máris vezet a hazai gárda: jobb oldali szöglet után Elek fejelt a léc alá, 1-0.

Vezet a Cegléd a Sopron ellen (1-0), így pontszámban beérte, a győzelmek számát tekintve meg is előzte csapatunkat.

32. perc: Baranyai bal oldali beadását a hosszún Szalai visszafejelte, Fényes pedig két lépésről a hálóba helyezett, 1-1.

33. perc: Jobb oldali bedobás után Molnár Tibor két védőt is kicselezett, majd 14 méterről kilőtte a hosszú sarkot, 1-2.

A Cegléd továbbra is 1-0-ra vezet a Sopron ellen, míg ZTE-Kozármisleny 0-0.

45. perc: Meg lehetett volna a harmadik is: Baranyai bal oldali beadására Mészáros és Molnár Tibor is üresen érkezett a hosszún, de nem sikerült a kapuba préselniük a labdát.

55. perc: Kiprich szerelését minősítette szabálytalannak a játékvezető, Petneházi pedig tizenegyesből egyenlített, 2-2.

88. perc: Újabb “kamu”tizenegyes”, Petneházi ismét értékesítette a büntetőt, 3-2.

91. perc: Kiprich Dávid bevetődve, egy lépésrőlk a hálóba spiccelte a labdát, 3-3.

Bent maradtunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020