Ilyen volt a 36. forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 22

Bár már csak két forduló van hátra a 2016-17-es másodosztályú labdarúgó bajnokságból, még mindig kérdéses, melyik csapat jut fel a bajnok Puskás Akadémia mögött a második helyen, s melyik együttes esik ki a Cigánd és a SZEOL után harmadikként az NB II-ből.

A SZEOL Siófokon, a Cigánd Mosonmagyaróváron szenvedett tisztes vereséget a hét végén, de ez helyezésükön már semmit sem változtat. A Cegléd meglepetésre pontot rabolt a bajnok Puskás Akadémia ellen, s ezzel életben tartotta bent maradási esélyeit. Hiába rúgott két gólt a Kozármisleny – és mi is – idegenben, kevésnek bizonyult a pontszerzéshez. A Dorog hazai pályán legyőzte a Sopront, míg a Nyíregyháza kétgólos előnyt tékozolt el a Békéscsaba vendéglátójaként. A Kisvárda csak döntetlenre végzett a Szeged otthonában, s ez a második helyébe került, miután a Balmazújváros legyőzte a Szolnokot. A Budaörs remek játékkal nyert a feljutásra pályázó Soroksár ellen.

Eredmények: Siófok-SZEOL 2-1, Mosonmagyaróvár-Cigánd 2-1, Cegléd-Puskás Akadémia 0-0, Dorog-Sopron 2-0, Nyíregyháza-Békéscsaba 2-2, Vác-Kozármisleny 3-2, Budaörs-Soroksár 4-2, Szeged-Kisvárda 1-1, Balmazújváros-Szolnoki MÁV 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020