Vége: Aqvital FC Csákvár-SZEOL 2-0 (2-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 30

Ma este sorsdöntő összecsapáson lép pályára csapatunk. A sereghajtó szegediek ellen meg kell szerezni végre első tavaszi győzelmünket, hogy a kiesés elleni harcban ne kerüljünk lépéshátrányba vetélytársainkkal szemben.

A hét eleji edzőváltást követően immár ismét Toldi Gábor kezébe került a karmesteri pálca. A mai találkozó előtt némileg szerencsés helyzetbe került a szakvezető, lévén betegeink meggyógyultak, s csupán Hajdú Sándort, Gottfried Dánielt és Nyilasi Bálintot kell sérülés miatt nélkülöznie.

Aqvital FC Csákvár-SZEOL 2-0 (2-0)

Csákvár, vezeti: Ducsai József (Berényi Ákos, Márkus Péter)

Csákvár: Kovács D. – Pintér B., Szalai T., Dulló, Baranyai – Bakos, Kiprich – Molnár T., Mészáros D., Oldal – Hodgyai. Edző: Toldi Gábor.

SZEOL:Prokop – Ikonomu, Rácz L., Gál Sz., Búrány – Mendebaba, Vágó – Harsányi I., Lévai N., Grünvald – Mihály D. Edző: Zoran Kuntics.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi tiszta sárgában, a vendégek pedig tiszta fehér szerelésben léptek pályára.

5. perc: Szalai Tamás 25 méteres lövését fogta mellre Prokop.

10. perc: Prokop kapus felszabadítása a tizenhatos vonalán álló Hodgyait találta éppen el, a vendégek szerencséjére azonban a labda éppen szegedi védőhöz pattant.

11. perc: Mészáros Dávid a balösszekötő helyéről, 20 méterről, jobbal célozta meg a hosszú alsót, Prokop vetődve tenyerelte ki a labdát.

12. perc: Ikonomou csúszott el a szegediek jobb oldali alapvonalánál, Oldal lecsapott a szabad labdára, középre gurítását azonban Rácz segítségével Prokop szedte fel.

15. perc: Mendebaba a szegedi kaputól 20 méterre buktatta Oldal Tibort. A megítélt szabadrúgást Bakos a sorfalba vágta.

20. perc: Vágó a kaputól 25 méterre elkaszálta a nagy lendülettel robogó Oldal Tibort, jogosan villant a sárga. Bakos szabadrúgásába Kiprich nem tudott belecsúsztatni, így a labda Prokop ölében halt el.

25. perc: Kovács Dánielnek először kellett játékba avatkozni: Harsányi 20 méteres gyenge lövését hárította.

30. perc: Kiprich nyújtott lábas becsúszását sárga lappal jutalmazta a játékvezető.

34. perc: Molnár Tibor remekül lőtte középre a labdát a jobb oldali szögletzászlótól, nagy lendülettel érkezett Kiprich Dávid és az ötösről a kapu közepébe pofozta a labdát, 1-0.

35. perc. Grünvald Attila kapott sárga lapos figyelmeztetést reklamálásért.

45. perc: Kiprich mesteri mélységi indításával Molnár Tibor indulhatott meg a szegedi kapu felé, az ötös sarkánál azonban elbizonytalanodott és kapura lőtt, a labda szögletre pattant. A sarokrúgás után Kiprich  a hosszú oldalon Oldal elé tálalt, aki az alapvonalról visszagurított, Szalai pedig egy lépésről a hálóba pörgetett, 2-0.

Vége az első félidőnek.

46. perc. Elkezdődött a második félidő. A vendégeknél Lévai helyére Nagy Richárd érkezett.

49. perc: Ismét Oldal Tibor okozott zavart a szegedi védelem jobb oldalán, az alapvonalról visszagurított labdáját Bakos 15 méterről alig lőtte a jobb felső sarok fölé.

54. perc: Mészáros 25 méteres jobb lábas lövését a bal felső sarok elől bravúrral tolta szögletre Prokop.

58. perc: Mihály Dávid látványos esése után szabadrúgáshoz jutott a Szeged, a 20 méteres szabadrúgásnál Prokop kapus állt a labda mögé,  nagy erővel a sorfalba bombázta a labdát.

59. perc: Cserél csapatunk: Kiprich helyén Fényes Szabolcs folytatja a játékot.

62. perc: Kettős csere a vendégeknél: Mendebaba helyére Kéri, Harsányi helyett pedig Buzási érkezett az utolsó fél órára.

72. perc: Bakos indításával Molnár Tibor tört be a tizenhatoson belülre, ám lövését védte Prokop.

73. perc: Cserél csapatunk: Oldal Tibor helyére Molnár Csaba érkezik.

74. perc: Mészáros a tizenhatos jobb sarkáról remekül emelt a hosszú kapufához érkező Molnár Csaba elé, aki egy méterről kapura belsőzte a labdát, ám a gólvonalon álló Gálban az elakadt.

76. perc. Molnár Csaba ugratta ki remekül Hodgyait, aki elfektette védőjét a tizenegyes ponton, ám éppen a kivetődő Prokopot találta el.Aa kipattanót Mészáros a bal felső sarok mellé lőtte.

79. perc: Ikonomou jobb oldali beadását Kéri erőtlenül fejelte kapura, Kovács Dánielnek nem okozott gondot a hárítás.

83. perc: Buzási sárga lapot érően buktatta Hodgyait.Cserél csapatunk: Molnár Tibor helyére Sejben Viktor érkezik.

85. perc: Bakos 25 méteres ívelt szabadrúgása kipattant Prokop kezéből, a védők nem tudtak felszabadítani, de Molnár Csaba az ötös sarkáról az égbe lőtt.

90. perc: A játékvezető 2 percet hoszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020