Ilyen volt a 31. forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 24

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 31. fordulójában úgy alakultak az eredmények, hogy csapatunk hosszú időn után kieső helyre csúszott vissza, s immár üldözőként várhatja a hét végi következő játéknapot.

A sereghajtó SZEOL otthon maradt pont nélkül a Cigánddal szemben, míg a Kozármisleny és a Budaörs vesztett állásból fordítva nyerte az elmúlt hetekben jól szereplő Cegléd és Budaörs ellen. Ezzel ismét szorosabbá vált a kiesés elleni küzdelem. A Nyíregyháza az edzőváltás után bravúros győzelmet aratott Soroksáron, a Siófok pedig meglepetésre nyerni tudott Szolnokon. A Sopron ismét hozta szokásos hazai döntetlenét, ezúttal a Vác ellen szerzett egy pontot. A Kisvárda sima meccsen győzött a Zalaegerszeg ellen, a Balmazújváros pedig nagy csatában múlta felül a Szegedet. A listavezető Puskás Akadémia hiába játszott nagy fölényben, csak döntetlenre végzett a Mosonmagyaróvár ellen.

Eredmények: SZEOL-Cigánd 0-1, Kozármisleny-Cegléd 2-1, Budaörs-Dorog 2-1, Sopron-Vác 0-0, Soroksár-Nyíregyháza 0-1, Szolnoki MÁV-Siófok 0-1, Puskás Akadémia-Mosonmagyaróvár 1-1, Balmazújváros-Szeged 1-0, Kisvárda-Zalaegerszeg 3-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020