Ilyen volt az ünnepi forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.április 17

A húsvéti, ünnepi fordulóban jól ment a kiesőjelölt csapatoknak, ám mivel csak egy, egy pontot szereztek, a sorrend nem változott közöttük. Ugyanakkor a listavezető növelte előnyét az első helyen.

Ugyan a Cigánd súlyos vereséget szenvedett hazai pályán az újabb győzelmével már a negyedik helyre előre rukkoló Békéscsaba ellen, ám riválisai egytől egyig pontot szereztek. A SZEOL a szintén kiesőjelölt Kozármisleny ellen végzett döntetlenre, a Budaörs a hosszabbításban mentette ikszre a nyíregyházi meccset, míg a Cegléd a rendkívül masszív Szeged otthonából rabolt pontot. A Mosonmagyaróvár hazai pályán maradt alul a Szolnokkal szemben, ellenben a Siófok bravúros győzelmet aratott a dobogós Soroksár felett. A Vác kétgólos hátrányból állt talpra a Kisvárda ellen, míg a Balmazújváros meglepő vereséget szenvedett Dorogon. A Puskás Akadémia kihasználta vetélytársai botlását és zalaegerszegi győzelmével növelte előnyét az élen.

Eredmények: SZEOL-Kozármisleny 0-0, Cigánd-Békéscsaba 0-5, Nyíregyháza-Budaörs 1-1, Szeged-Cegléd 0-0, Siófok-Soroksár 3-2, Mosonmagyaróvár-Szolnoki MÁV 1-2, Dorog-Balmazújváros 2-0, Vác-Kisvárda 3-3, Zalaegerszeg-Puskás Akadémia 0-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020