Nehéz sorozat előtt …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 28
pilu

Az elmúlt hét végén ezúttal nem volt bajnoki forduló a másodosztályban, így más ritmusban edzettek a csapatok, mint a versenyszezonban szokás. Hétfőtől viszont visszatér minden a rendes kerékvágásba, hiszen vasárnap ismét bajnoki pontokért lépnek pályára a játékosok.

- A múlt héten azon túl, hogy egy hírverő mérkőzés is szerepelt a programban, többször is dupla edzést tartottunk – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Vincze István. – A pénteki két foglalkozás után a hét végére szabadnapot kaptak a játékosok. Szemmel láthatóan jót tett nekik a pihenő. Remélem mentálisan is feltöltődtek, hiszen nehéz sorozat előtt állunk, bár számunkra minden mérkőzés egyformán nehéznek számít mostanság.

Hogy nézünk ki a vasárnapi, szolnoki találkozó előtt?

- Nyilasi Bálint orrcsont-törése már rendben van, de az elmúlt napokban betegséggel küszködött. Hajdú Sándor a térdét, Fényes Szabolcs a vádliját fájlalta, ezért könnyítést kaptak. Bízom benne, a hét végéig azért valamennyien hadra fogható állapotba kerülnek. Az viszont biztos, hogy Kiprich Dávidra nem számíthatunk az elkövetkező hetekben.

Csapatunk vasárnap a Szolnoki MÁV vendége lesz a Tiszaligeti-stadionban, az összecsapás 16.30-kor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>