Nehéz sorozat előtt …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 28

Az elmúlt hét végén ezúttal nem volt bajnoki forduló a másodosztályban, így más ritmusban edzettek a csapatok, mint a versenyszezonban szokás. Hétfőtől viszont visszatér minden a rendes kerékvágásba, hiszen vasárnap ismét bajnoki pontokért lépnek pályára a játékosok.

– A múlt héten azon túl, hogy egy hírverő mérkőzés is szerepelt a programban, többször is dupla edzést tartottunk – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Vincze István. – A pénteki két foglalkozás után a hét végére szabadnapot kaptak a játékosok. Szemmel láthatóan jót tett nekik a pihenő. Remélem mentálisan is feltöltődtek, hiszen nehéz sorozat előtt állunk, bár számunkra minden mérkőzés egyformán nehéznek számít mostanság.

Hogy nézünk ki a vasárnapi, szolnoki találkozó előtt?

– Nyilasi Bálint orrcsont-törése már rendben van, de az elmúlt napokban betegséggel küszködött. Hajdú Sándor a térdét, Fényes Szabolcs a vádliját fájlalta, ezért könnyítést kaptak. Bízom benne, a hét végéig azért valamennyien hadra fogható állapotba kerülnek. Az viszont biztos, hogy Kiprich Dávidra nem számíthatunk az elkövetkező hetekben.

Csapatunk vasárnap a Szolnoki MÁV vendége lesz a Tiszaligeti-stadionban, az összecsapás 16.30-kor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020