Már nincs elmaradt mérkőzés

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 27
Merkantil-Bank-NB-II-liga

A hányatott tavaszi kezdés miatt a másodosztályú labdarúgó bajnokság táblázata a közelmúltban eddig egyszer sem tudott valós képet adni a pontvadászat állásáról. Több mérkőzés is elmaradt februárban, melyeket folyamatosan pótoltak a csapatok. Az utolsót tegnap este, Balmazújvárosban.

A feljutásra pályázó hazai együttes a tavasszal nyeretlen, a napokban edzőváltáson átesett – Zoran Szpisljakot Boér Gábor váltotta a kispadon – Békéscsabát fogadta. Bár a hajdúsági gárda végig támadta a találkozót, képtelen volt a kapuba találni, s miután a hajrára Tamás László kiállítása miatt megfogyatkozott, végül vereséget szenvedett. az újvárosiak ezzel már három meccse nem tudnak nyerni, mi több a megszerezhető kilenc pontból csak egyet gyűjtöttek be.

A bajnokságot a Puskás Akadémia (52) vezeti, megelőzve a Soroksárt (50), a Balmazújvárost (47) és az azonos pontszámmal álló Kisvárdát és Vácot (45-45).

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>