Újabb sérülés nehezíti Vincze István dolgát

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 10
Nyilasi Bálint

Lassan jobban hasonlít öltözőnk egy város széli kórház ügyeletére, mint egy futballcsapat “otthonához”. Az elmúlt hetekben oly mértékben nehezítették betegségek, sérülések vezetőedzőnk dolgát, hogy lassan az is felmerülhetett klubunk tulajdonosa, Nagy Sándor fejében, hogy játékengedélyért folyamodik Toldi Gábor pályaedző és Vincze István számára. Nos a helyzet nem, hogy nem javult, még újabb játékos is kidőlt a sorból.

- A tegnapi edzésen, egy ütközés következtében eltört Nyilasi Bálint orra, így sajnos vasárnap biztos, hogy nem tud pályára lépni a Balmazújváros ellen – tájékoztatta honlapunkat Vincze István. – A sok negatív előjel,  a balszerencsesorozat ellenére biztos vagyok benne, megnehezítjük feljutásra pályázó ellenfelünk dolgát, és pontot, pontokat szerzünk a hét végén.

A vasárnapi bajnoki összecsapás 17 órakor kezdődik, a mérkőzést Szilasi Szabolcs játékvezető dirigálja, segítői Kepe Arnold és Mohos Milán lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>