Három meccse nem szereztünk gólt

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 7

Vasárnap fájó vereséget szenvedett csapatunk a Cegléd otthonában, s ahelyett, hogy végérvényesen leszakítottuk volna vetélytársunkat, hat pontos közelségbe engedtük.

– Mint egykori támadó, különösen nehezen élem meg, hogy csapatom, a Sopron elleni kupavisszavágót is beleszámítva, zsinórban a harmadik meccsen nem szerzett gólt – vallotta be őszintén, egyet aludva a hét végi bajnoki találkozóra vezetőedzőnk, Vincze István. – Egy kapott góllal még azért nem lehetetlen nyerni, de rúgott gól nélkül még a pontszerzés is nagyon nehéz.

A Szeged elleni meccs kivételével, semmivel nem játszottunk gyengébben, mint riválisaink, a sikerélmény azonban mégis elmaradt …

– Sajnos rendre ugyanazokat a bakikat követjük el a védekezésben, a jelek szerint nem tanulunk a saját hibáinkból. Vasárnap kritikán aluli pályán, szinte szántóföldön játszottunk, ami megakadályozta a kombinatív játékot. Az első félidőben a Cegléd szinte alig jött ki a térfeléről, de sajnos 5 méterről, órdító helyzetben sem voltunk képesek a kapuba találni. A szünetben direkt felhívtam a fiúk figyelmét, hogy ne szabálytalankodjunk a saját tizenhatosunk környékén, ha lehet inkább bedobásra, mint szögletre tisztázzunk szükség esetén. Erre miből kapjuk a gólt? Persze, hogy egy pontrúgás utáni kavarodásból.

Hogyan tovább, hiszen a kedvezőnek tűnő sorsolás után most már az élmezőny tagjai jönnek?

– Szomorú, hogy a Dorog és a Cegléd ellen képtelenek voltunk a pontszerzésre. Most már bravúr kell a győzelemhez, de képesnek tartom rá a csapatot. Egy siker megadná a kellő lökést ahhoz, visszazárkózzunk a középmezőny elejéhez.

Csapatunk vasárnap 17 órakor a Balmazújváros együttesét fogadja Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020