Marad a húsz csapatos NB II

Szerzo:
Feltoltve: 2017.március 3
mlsz-logo

Ijesztő hírek keltek szárnyra az elmúlt napokban a labdarúgó szurkolók körében. Bár honlapunk nem adott hangot a zuhanyhíradóban terjedő pletykáknak, azért értelemszerűen fokozott érdeklődéssel vártuk az MLSZ csütörtöki elnökségi ülését.

Miután a tegnapi tanácskozáson megszületett a határozat, most már nyilvánosságra hozhatjuk korábbi félelmeinket. Információink szerint a szövetség elnöksége komolyan fontolóra vette, hogy a 2018-19-es szezonra szinte megfelezi a másodosztály mezőnyét. A tavaly nyáron húsz csapatosra emelt NB II-t tizenkettesre kívánta csökkenti, ami érthető módon nem nyerte el az érdekeltek tetszését.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége tegnapi ülésén megtárgyalta a felvetett elképzeléseket, s úgy döntött, nem változtat a professzionális bajnokságok létszámán és menetén, azaz marad a 12 csapatos NB I, valamint a 20 csapatos NB II. A pontvadászatok az idei évben megszokotthoz hasonló módon – az első osztályban három körös rendszerben – zajlanak a következő években is.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>