Láz, gyógytorna, “uszoda”

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 24

Miközben keretünk nagyobbik része hazai környezetben készült a hét végi bajnoki mérkőzésre, hat fiatalunknak az U21-es válogatott telki edzőtáborozásán volt jelenése.

– Tegnap visszatértek a srácok, így csütörtökön már teljes kerettel dolgoztunk – tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk, Vincze István. – Pontosabban hivatalos elfoglaltság miatt senki nem hiányzott, ám betegségek, sérülések továbbra is nehezítik a dolgunkat. Ugyan Kékesi Alex és Baranyai Ádám már teljes értékű munkát végez, ám Fényes Szabolcs változatlanul lázas beteg, Mészáros Dávid pedig még mindig csak gyógytornára jár. Sajnos füvön változatlanul csak Lovasberényben tudunk edzeni, lévén centerpályánk még mindig “víz alatt áll”. Minden hátráltató körülmény ellenére igyekszünk úgy felkészülni a Szegedből, hogy sikerüljön itthon tartani a három pontot.

A vezetőedzővel folytatott beszélgetés közben kaptuk az újabb rossz hírt, megsérült a télen a Videotontól kölcsönkapott gólveszélyes támadó, Sejben Viktor, így nem hogy csökkentek volna, még szaporodtak is Vincze István összeállítási gondjai.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020