Gól jobbal, gól ballal …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 23

Bár csapatunk idei két tétmeccséből csak egyet nyert meg, akad olyan játékosunk, aki remek formában kezdte a szezont. Villámléptű szélsőnk, Oldal Tibor a Sopron elleni kupameccsen, majd a dorogi bajnokin is a kapuba talált.

– Hiába lőttem gólt Dorogon, sajnos még pont sem szereztünk – emlékezett vissza a hét végi kilencven percre Oldal Tibi.

Azért a formádra nem lehet panasz. Két meccs, két gól, egyet jobbal, egyet ballal …

– A Sopron elleni meccs valóban álomkezdés volt. Mikor a tizenhatos bal szélén csináltam egy cselt visszafelé, észrevettem, hogy a kapus kicsit előrébb áll a gólvonalon, s megpróbáltam jobbal eltekerni a hosszú felső sarokra. Örülök, hogy sikerült.

Dorogon ballal vetted be a hazaiak kapuját.

– Úgy érzem, ott a gyorsaságomat tudtam elsősorban kamatoztatni. Ahogy törtem be a tizenhatosra, a védőm nem tudta lekövetni a mozgásom, így még választási lehetőségem is volt, hogy középre lőjem a labdát az érkező Molnár Tibinek, vagy vállaljam el ballal. Utóbbi mellett döntöttem, a ötös sarkáról sikerült kilőnöm a hosszú alsót.

Most már csak ez kell, hogy vasárnap folytatódjon a sor, esetleg fejjel is eredményes lehetnél.

– Nem az a lényeg, hogy én szerezzek gólt, a csapat sikere sokkal fontosabb. Ha nyerünk, már csak hab lenne a tortán, ha én is a kapuba találnék. Hogy jobbal, ballal vagy fejjel, lényegtelen, a gól, az gól.

Csapatunk vasárnap 16 órakor a Szeged 2011 együttesét fogadja Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020