Hodgyai László is nálunk folytatja

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 15

A hét elején már jeleztük, hogy az utolsó pillanatban még bővülhet keretünk, amennyiben a próbajátékon szereplő játékos elnyeri szakvezetésünk tetszését. Nos a 25 éves Hodgyai László két nap alatt meggyőzte a szakembereket tudásáról.

– Kedden este, még az átigazolási időszak lejárta előtt megegyeztünk a legutóbb Kolozsváron szerepelt Hodgyai Lászlóval, aki a szezon végéig kötelezte el magát az Aqvital FC-hez – tájékoztatta honlapunkat Hegedűs Ferenc technikai vezető. – Az átigazolásához szükséges adatokat még időben felöltöttük a nemzetközi rendszerbe, így csak azon múlik pályára lépése, mikor kapjuk meg játékengedélyét a román szövetségtől.

Hodgyai László korábban a Ferencváros, illetve a Soroksár játékosa volt, 2016 nyarán szerződött Miriuta László csapatához Kolozsvárra. A támadó középpályás a Fradi első és második csapatában egyaránt 3-3 gólt szerzett, míg a soroksáriként lejátszott 15 másodosztályú meccsen kétszer (a Balmazújváros és a Kaposvár ellen) vette be az ellenfelek kapuját.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020