Vége: Aqvital FC Csákvár-Soproni VSE 2-1 (2-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.február 11

Ma kora délután a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén fogadjuk a Sopron együttesét. Pályamunkásaink óriási munkát végeztek az elmúlt napokban, hogy játékra alkalmas állapotba hozzá a téli időjárás által meggyötört pályánkat. Két napon keresztül óriási szivacsokkal itatták fel a vizet a gyepszőnyegről, hogy az éjszakai fagyok minél kisebb  kárt tegyenek a talajban. Mára a körülményekhez képest egészen jó állapotba sikerült hozni a játékteret.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében már két meccsen dől el a továbbjutás, a visszavágót március elsején rendezik.

Aqvital FC Csákvár-Soproni VSE 2-1 (2-1)

Csákvár, vezeti: Bogár Gergő (Georgiou Theodoros, Szalai Balázs)

Csákvár: Dániel – Fényes, Szalai, Dulló, Lipcsei – Bakos, Kiprich D. – Molnár T. (Valleyos), Mészáros D. (Gottfried), Oldal – Molnár Cs. Edző: Vincze István.

Sopron: Gelei V. – Tóth D. (Fazakas), Sifter, Póti, Németh M. – Nagy P., Szabó L. – Horváth P. (Batizi-Pócsi), Soós (Gyürki), Eszlátyi, Erdélyi. Edző: Supka Attila.

0. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi tiszta sárgában, a vendégek tiszta piros szerelésben léptek pályára.

24. másodperc: Álomkezdés! Oldal Tibor száguldott el a bal oldalon, a tizenhatos bal sarkánál két csellel becsapta Tóth Dávidot, majd jobbal, leheletfinom mozdulattal a hosszú felső sarokba tekert, 1-0.

8. perc: Bakos Szabolcs kapott sárga lapot, miután összecsúszott Tóth Dáviddal.

Bár szemre elfogadhatónak tűnik a játéktér, a stoplik kopogásából hallatszik, hogy mennyire kemény a talaj. Ez nem könnyíti meg a játékosok dolgát, hiszen rendkívül nehéz megállni, fordulni ezen a talajon. 10 perc után szemmel láthatóan megnyugodott a soproni gárda a gyors gól okozta sokkból és többször is megpróbálta veszélyeztetni kapunkat, egyelőre kevés sikerrel.

19. perc: Molnár Tibor rúgott oda Szabó Lászlónak a csákvári kaputól 25 méterre, ő is sárga lapot kapott. A szabadrúgásból Eszlátyi a bal kapufára tekerte a labdát.

23. perc: Bakos jobb oldali szöglete átszállt a hosszú oldalra, Kiprich azonnal kapura belsőzte, a labda Németh lábán irányt változtatva előbb a kapufára, majd a hálóba pattant, 2-0.

26. perc: Bal oldali bedobás után gyors kontrát vezetett a soproni együttes, Eszlátyi az ötös magasságából középre gurította a labdát, ám Erdélyi elől Szalai ki tudta vágni.

31. perc: Szabó László rúgott oda hátulról Kiprichnek, neki is villant a sárga.

33. perc: Molnár Tibor és Molnár Csaba kényszerítőzött a soproni tizenhatoson, a visszakapott labda azonban beszorult szélsőnk lába alá és így nagy helyzetben nem tudta lövéssel befejezni a támadást.

38. perc: Eszlátyi jobb oldali szögleténél Dániel rosszul mozdult ki kapujából, így Horváth Péternek nem okozott gondot három lépésről a háló közepébe fejelni a labdát, 2-1.

A játékvezető egy perc hosszabbítást rendelt el.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Cserélt csapatunk: a megsérült Mészáros Dávid helyére Gottfried érkezett. A folytatásban Molnár Csaba lép vissza a középpályára és a Zalaegerszegről érkezett fiatal támadó szerepel centerposzton.

50. perc: Eszlátyi váratlan, 30 méteres lövése szitált a levegőben, mely majdnem megtréfálta Dániel Csabát, a hazai portás végül vetődve ütötte mezőnybe a labdát.

55. perc: Oldal buktatta Soóst, sárga lapot kapott.

59. perc: Molnár Csaba a jobb oldali vonal mellől cselezte be magát a tizenhatos előterébe, majd óriási ziccert teremtett a bal oldalon érkező Oldal Tibornak. Szélsőnk azonban az ötös sarkától pont a bevetődő Sifterbe lőtte a labdát.

64. perc: Cserélnek a vendégek: Soós helyére Gyürki érkezik.

68. perc: Ismét csere a vendégeknél: Tóth Dávid helyére Fazakas érkezik.

70. perc: Bakos jobb oldali szöglete után a labda vészesen közeledett a soproni kapu felé, Póti azonban a gólvonalról kivágta a labdát.

73. perc: Harmadszor is cserélnek a vendégek: Horváth Péter helyére Batizi-Pócsi érkezik.

74. perc: Molnár Tibor ugratta ki a jobb összekötő helyén Gottfriedet, de Sifter az utolsó pillanatban ki tudta emelni előle a labdát.

75. perc: Bakos jobb oldali szöglete után Molnár Csaba lövését blokkolták a soproni védők, a lepattanó Oldal Tibor elé került, aki azonnal kapura tűzte, ám a labda Gelei kezében halt el.

76. perc: Fényes talpalásért sárga lapot kapott.

79. perc: Bakos ugratta ki a felezővonaltól meglóduló Molnár Csabát, a labda elsuhant Sifter talpa alatt, ám a kapujából remek tempóban kifutó Gelei a soproni térfél közepén még menteni tudott.

80. perc: Nagy Patrik kapott sárgalapos figyelmeztetést.

84. perc: Eszlátyi bal oldali beadása elsuhant a csákvári védők előtt, a bevetődő Gyürkiről azonban a bal sarok mellé pattant a labda.

87. perc: Eszlátyi bal oldali beadása után Szabó László gólba tartó lövésébe középen még beleért a lesen tartózkodó Gyürki, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

88. perc: Cserél csapatunk: Oldal helyére Valleyos Dominique érkezik.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020