Döntetlen Győrben

Szerzo:
Feltoltve: 2017.január 26

A büki edzőtáborozásunk második mérkőzését az egykor szebb napokat megélt, jelenleg az NB III-ba száműzött Győri ETO otthonában vívta csapatunk.

Győri ETO-Aqvital FC Csákvár 1-1 (0-1)

Győr, 100 néző

ETO: Kunsági – Farkas D. (Szalai Á.), Gyagya, Nagy J., Zeke (Ködmön) – Csizmadia – Beliczky (Kovács K.), Magasföldi, Szimcso (Meszlényi), Medgyes – Zamostny. Edző: Bekő Balázs.
Csákvár: Kovács D. – Kékesi, Lipcsei, Fényes, Baranyai – Mészáros D., Kiprich D. – Oldal, Molnár Cs., Molnár T. – Gottfried. Edző: Vincze István.

Gólszerzők: Magasföldi, illetve Kiprich

Nem telt el negyedóra a mérkőzésből, mikor Fényes Szabolcs jobb oldali beadására remek tempóban érkezett Kiprich Dávid és megelőzve Kunsági kapust a léc alá fejelt. Ezt követően is irányítottuk a játékot, de újabb gólt nem tudtunk szerezni. A térfélcserét követően a hazaiak kiegyenlítetté tették a mérkőzést, ám a kapura kevés veszélyt jelentettek. Ennek ellenére a hajrában Magasföldi József szabadrúgásával döntetlenre mentették a meccset.

A mai találkozón már be is mutatkozott csapatunkba a Paudits Patrik helyére érkezett 20 esztendős támadó, Gottfried Dávid. Együttesünk szombaton a Szolnoki MÁV FC elleni kilencven perccel búcsúzik a büki edzőtábortól.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020