Holnap már pályára lép csapatunk

Szerzo:
Feltoltve: 2017.január 13
20170109_114557

Bár az időjárás nem fogadta kegyeibe a tavaszi idényre készülő csapatunkat az elmúlt napokban, a farkasordító hideg, illetve a havazás ellenére is gőzerővel dolgoznak játékosaink.

Az (alapozó)edzések monotonitását holnap már felkészülési meccs töri meg. A Vincze István dirigálta gárda szombaton 11 órakor a fővárosban, az RKSK ellen lép pályára. Az NB III Keleti csoportjában szereplő együttes tele van rutinos futballistával (Bárányos Zsolt, Balaskó Csaba, Fitos László) ráadásul Kokenszky Norbert személyében rendelkezik egy kimondottan gólerős támadóval. A a 21 éves fiatal az őszi idényben 18 gólt szerzett, s neki (is) köszönhetően a negyedik helyről várja a folytatást csapata.

A holnapi kilencven perc lesz decemberben érkezett új vezetőedzőnk, Vincze István bemutatkozó mérkőzése. A találkozón már pályára léphet első téli régi-új szerzeményünk, Fényes Szabolcs is.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>